STÄNG
Clarion Hotel Wisby Destination Gotland ABF GEAB Gotlands Media Sparbanken Gotland Länsförsäkringar Gotland Naprapatcenter Järn AB Södertorg Frendo Databyrån STÄNG

SAMVERKAN

Kulturföreningen Roxy och Musikaliska sällskapet

Tillsammans med Musikaliska sällskapet driver vi Gotlands Sinfonietta och samarrangerar konserter inom klassisk-, och västerländsk konstmusik. Gotlands Sinfonietta är en orkester som består av professionella musiker, musiklärare, amatörmusiker och musikelever. GotlandsMusiken håller i verksamheten med stöd av Musikaliska Sällskapet, Kulturskolan och Uppsala Universitet – Campus Gotland. Orkestern ger både unga och gamla musiker på ön möjlighet att regelbundet få spela orkestermusik och utvecklas med musiken. Dirigent för Gotlands Sinfonietta är Marie Sandell.

Är du intresserad av att vara med? Hör då av dig till vår producent Diane Combee.
sinfoniettan@gotlandsmusiken.se

Vi samarbetar också med Kulturföreningen Roxy. De driver bland annat jazzklubben på Munkkällaren i Visby där vi gör återkommande konserter. Det nystartade projektet “på turné” är också ett exempel på hur vi samverkar med lokala arrangörer. Du kan läsa mer om projektet på sidan om På Turné.